1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο στήθος ή μπούτι σε κομμάτια
2 κσ σησαμέλαιο
2 κσ τζίντζερ φρέσκο τριμμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
200 ml σόγια
200 ml σάκε
200 ml μίριν
80 γρ ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες προαιρετικά
400 γρ ρύζι βρασμένο ( κατά προτίμηση από την προηγούμενη μέρα)
4 αυγά
2 καρότα τριμμένα
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 κσ σόγια σος (για το ρύζι)
Ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο για τηγάνισμα
